info voor familie - derde prik en update besmettingen | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Beste bewoners en familieleden,

De voorbije maanden kenden wij een Covid 19-uitbraak in Mandana en recent ook in Toermalien. Gelukkig resulteerden de voorbije twee testen (donderdag 30/09 en maandag 04/10) van de bewoners in Robijn 5 in Toermalien in een negatieve uitslag. We kijken uit naar het resultaat van de testen morgen, indien deze ook negatief zijn kan de quarantaineperiode van Robijn 5 beëindigd worden.

Jullie ontvingen allen het bericht dat al de +65-jarigen een boosterprik krijgen, een bijkomende 3de prik van het coronavaccin. Deze prik voorzien wij ook in het ZOG voor alle +65 jarige bewoners van Toermalien en Mandana.
In een eerder bericht deden wij reeds een oproep om contact met ons op te nemen indien U als bewoner of als familielid vragen heeft bij deze 3de prik of zo U er van af wilt zien.
Morgen, donderdag 07 oktober 2021, krijgen wij de nodige vaccins om de bewoners voor een derde maal te vaccineren. Mocht U hierover alsnog vragen hebben, dan kan U alsnog contact opnemen met het diensthoofd van de woongroep.

Samen met jullie hopen wij dat deze 3de prik ons mag vrijwaren van verdere Covid 19-ongemakken…

Met vriendelijke groeten,
Jos Aben
Algemeen directeur