Persoonlijke boodschap voor familie en vrienden | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Het Agentschap Zorg en Gezondheid legde gisteren omwille van het stijgend aantal besmettingen nieuwe beperkingen op voor de bezoekafspraken in de woonzorgcentra. Na overleg met onze artsen trachten we het bezoek toch nog zo ruim mogelijk te houden. Dit kan enkel indien iedereen zich goed aan de nieuwe afspraken houdt:

  • Het bezoek wordt beperkt tot partners, kinderen, broers en zussen. Maar iedere bewoner mag nog steeds 2 personen per dag ontvangen.
  • Het chirurgisch mondmasker is verplicht van zodra je onze wzc betreedt. Dit is immers het ultieme middel om onze kwetsbare bewoners te beschermen.
  • Een bezoek kan enkel op afspraak. We roepen op om de online registratie via app of website nog meer te gebruiken. Lukt het niet? Dan kan je telefonisch een afspraak vastleggen.
     

Bedankt voor het goed naleven van deze afspraken en voor jullie begrip. We doen er alles aan om bezoeken mogelijk te houden omdat zij ontzettend belangrijk zijn voor onze bewoners. Daarom is jouw medewerking, en mee je verantwoordelijkheid nemen, van groots belang!

Samen met een hart voor ZOrG
Samen thuis