Registreer online je bezoek | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Plan je bezoek aan jouw familielid

Kies en registreer jouw bezoekmoment

Wil je een familielid bezoeken? Dan is een afspraak vooraf verplicht. Om dit in goede banen te leiden, voorzien we een online app waarmee je makkelijk afspraken kan vastleggen. Zo plan je zelf je bezoek, volgens de dan geldende richtlijnen. Lees hier ook het stappenplan van de bezoekregeling en de bijhorende richtlijnen na.

Hoe kan ik een bezoek plannen?

We gingen, net als vele andere wzc, in zee met Cubigo. Dankzij hun brede ervaring in onze sector, bieden zij een gebruiksvriendelijke app aan die je kan raadplegen via de website www.planmijnbezoek.be of je kan de app installeren op je smartphone.

Registratie op Cubigo

Iedere bewoner krijgt een eigen bewonerscode. Deze gebruik je om een eigen profiel aan te maken in de app. Daarna kan je je bezoekjes makkelijk plannen.

Brief met unieke code

Iedere officiële contactpersoon van onze bewoners, maw de zaakgelastigde, onttving een brief per post. Daarin vind je de bewonerscode van je familielid. Deze brief werd ook in iedere bewonerskamer gelegd. Je hebt de code maar éénmalig nodig om je account aan te maken. Heb je nergens de code ontvangen, neem dan even contact op met onze administratieve dienst.

Hoe werkt de bezoekersapp?

​Nadat je de registratie met de unieke bewonerscode voltooid hebt, neem je een kijkje in de agenda van jouw bewoner. Daar kan je dan naar believen een afspraak boeken.
 

Bekijk hier de handige folder 'Bezoekersregistratie'

FOLDER CUBIGO BEZOEKERSREGISTRATIE

Bekijk hier ook de video die je de stappen uitlegt