Registreer online je bezoek | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Plan je bezoek aan jouw familielid

Kies en registreer jouw bezoekmoment

Wil je een familielid bezoeken? Dan is een afspraak vooraf verplicht. Om dit in goede banen te leiden, voorzien we een online app waarmee je makkelijk afspraken kan vastleggen. Zo plan je zelf je bezoek, volgens de dan geldende richtlijnen. Deze vind je steeds terug op onze nieuwspagina.

Hoe kan ik een bezoek plannen?

We gingen, net als vele andere wzc, in zee met Cubigo. Dankzij hun brede ervaring in onze sector, bieden zij een gebruiksvriendelijke app aan die je kan raadplegen via de website www.planmijnbezoek.be of je kan de app installeren op je smartphone.

Registratie op Cubigo

Iedere bewoner krijgt een unieke bewonerscode. Als bezoeker heb je deze code, éénmalig, nodig om een eigen profiel aan te maken op de website/app. Daarna kan je je bezoekjes makkelijk plannen. 
Heb jij nog geen profiel op Cubigo? Neem dan even contact op met onze administratieve dienst, telefonisch op het nummer 089 57 35 00 of via mail administratie@zoggenk.be. Zij bezorgen je de unieke bewonerscode, of helpen je verder met het aanmaken van een profiel. 

Hoe werkt de website of bezoekersapp?

Nadat je de registratie met de unieke bewonerscode voltooid hebt, neem je een kijkje in de agenda van de bewoner. Daar kan je dan naar believen een afspraak boeken.

Bekijk hier de handige folder 'Bezoekersregistratie'

FOLDER CUBIGO BEZOEKERSREGISTRATIE

Bekijk hier ook de video die je de stappen uitlegt