Mandana | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Gezellig thuiskomen

Woon je graag midden in een gezellige woonwijk, omgeven door het groen? In een echt woonhuis, waar je kamer uitgeeft op een gezellige living? Dan voel je je thuis in woonzorgcentrum Mandana. Met 8 bewoners vorm je een woongroep, die iedere dag ondersteund wordt door een klein en vertrouwd zorgteam.

Mandana is ook de plek bij uitstek wanneer je een specifieke zorgbehoefte hebt rond dementie, psychiatrie of korsakov problematiek. Uniek in de regio, is ook onze woongroep jongdementie.
Je kan rekenen op gepaste begeleiding en zorg én activiteiten op maat.

Het woonzorgcentrum telt 96 woongelegenheden. De campus omvat 6 woonhuizen. Ieder huis bestaat uit twee leefgroepen die verdeeld zijn over een boven- en benedenverdieping met elk 8 bewoners.

Elke leefgroep heeft een eigen keuken en living waar gebruik wordt gemaakt van meubels van vroeger om het thuisgevoel te vergroten. We leven samen als in een groot gezin waar er aandacht is voor ieders ritme en eigenheid. Iedere leefgroep is bereikbaar via een eigen voordeur. De eigen ruime kamers komen steeds uit in een leefruimte. Elke bewonerskamer is voorzien van een afzonderlijke sanitaire cel met wastafel, inloopdouche en toilet, basismeubilair bestaande uit een aangepast bed, tafel, stoel en zetel. De kamer kan naar eigen smaak verder ingericht worden. Een flatscreen en koelkast mag je zelf meebrengen en/of je mag gebruik maken van een gezamelijke tv en koelkast in de leegroep. Elke kamer is voorzien van een oproepsysteem aan het bed. Ook in de badkamer en aan de ingang van de kamer is er een oproepsysteem voorzien zodat u hulp kan inroepen indien nodig.  Iedere bewoner beschikt over de mogelijkheid om net als thuis een private telefoon of/en digitale zender aan te sluiten en de post wordt u dagelijks zo snel mogelijk bezorgd.

Familie en vrienden zijn altijd welkom. De bezoekuren zijn volledig vrij. Familie en kennissen mogen altijd helpen bij de verzorging en/of de maaltijdbegeleiding. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 7u, het middageten vanaf 11u30 en het avondeten vanaf 17u. Bewoners kunnen heel de dag door koffie, thee en water verkrijgen. Voor bezoek staat er ook steeds een lekkere tas koffie klaar!

Dagprijs in euro p/p   74,33 euro