Jobstudent in de zorg

ZOG werknemers

Dit is je taak

We zoeken enthousiaste jobstudenten om onze teams van verpleeg- en zorgkundigen in de weekenden te versterken. Je bent student zorgkunde of verpleegkunde. Bij voorkeur behaalde je reeds een visum als zorgkundige. Samen zoeken we naar een optimale combinatie tussen weekendwerk en stage.

Dit bieden we jou

Je komt terecht in een stabiele en moderne werkomgeving waar er ruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Je werkt in kleine woongroepen met meer verzorgend personeel per woongroep.

Zo kom je in aanmerking

Je bent:

  • Jobstudent verpleegkundige: je bent bezig met het behalen van een diploma verpleegkundige.
  • jobstudent zorgkundige: je bent bezig met het behalen van een diploma zorgkundige.

We zoeken jobstudenten voor zowel voor vakantieperiodes als doorheen het jaar in het weekend.

Dit ben jij helemaal

Je hebt een groot hart. Jouw voornaamste doel? De zorgen en lasten van het ouder worden zoveel mogelijk verlichten. Samen met je collega’s en de bewoners doe jij er alles aan om een warme en aangename leefomgeving te creëren. Heeft een bewoner hulp nodig? Dan ben jij er als eerste bij. Je weet dat je job enige flexibiliteit vereist: iedere bewoner heeft andere behoeften. Daarop speel jij moeiteloos in. En om de beste zorg te blijven bieden, leer je graag bij. Daarnaast beschik je uiteraard over het juiste diploma en visum.

Waar ga je aan de slag ?

Samen thuis. Dat is het motto van Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG). Het is ons streefdoel om een warme en huiselijke omgeving te creëren voor onze bewoners, familie en medewerkers.

We komen zoveel mogelijk tegemoet aan de individuele wensen van onze bewoners. Ook familie die op bezoek komt, moet het gevoel hebben ‘thuis’ te komen. Daarom houden we het bewust kleinschalig: de bewoners verblijven in wzc Mandana in echte woonhuizen. Waar kamers uitgeven op een gezellige living of woonkamer. Waar ze samen keuvelen aan de keukentafel. De kleine woongroepen bieden een thuis aan telkens acht personen.

Onze visie maken we met ruim 385 enthousiaste medewerkers elke dag opnieuw waar. Zet jij er mee je schouders onder?

Iets voor jou?

Spreekt deze studentenjob jou aan? Solliciteer dan snel via deze link.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Stuur gerust een e-mail naar solliciteren@zoggenk.be