Ons aanbod

ZOG Genk Mandana

Uitgesproken troeven

Groene omgeving

Als de groenste centrumstad van Vlaanderen, bevind je je in het ZOG te midden van een prachtig groen landschap. Het is ideaal om een wandeling te maken en te genieten van de gezonde buitenlucht.
ZOG Genk bos

Vlakbij het centrum

Zowel wzc Toermalien als wzc Mandana zijn gunstig gelegen en vlot bereikbaar. Ze bevinden zich nabij de multiculturele gemeenschap van Genk. Bewoners genieten van het gemak om vlot toegang te hebben tot alle voorzieningen en activiteiten die de stadskern te bieden heeft, wat bijdraagt aan een levendige en actieve levensstijl. 
Markt

Activiteiten

De ergotherapeuten van het ZOG organiseren wekelijks activiteiten op de woongroepen en over het gehele woonzorgcentrum. Bewoners kunnen vrijblijvend deelnemen aan spelactiviteiten, muzikale optredens, fietstochten, uitstappen... Voor ieder wat wils.
Pexels matthias zomer 339620 1

ZOG in beeld

Zorgkundige en bewoonster Mandana
Belevingsgang Toermalien
20240313 Yappa ZOG Genk WEB 63
Bezoeker t Kosenhuisje
T Kosenhuisje
Vrijwilliger 2
Mandana kamer

Leven met dementie is zowel voor de persoon met dementie als zijn of haar omgeving een confronterend gegeven. In het ZOG geven we dan ook prioriteit aan het creëren van een comfortabele en menslievende leefomgeving voor bewoners met dementie.