T Kosenhuisje

Dagzorg
't Kosenhuisje

Ontdek
't Kosenhuisje

Als je hulp nodig hebt bij je dagelijkse verzorging of als je dementie hebt en het fijn vindt om de dag door te brengen in gezelschap, dan is ‘t Kosenhuisje dé plek voor jou.

Gezellig thuiskomen

In ‘t Kosenhuisje is dagelijks plaats voor 15 ouderen met een hoge zorgbehoefte of dementie. Onze zorg- en verpleegkundigen, samen met onze ergotherapeuten, bieden persoonlijke en aangepaste zorg aan elke bezoeker. Hierbij worden ze dagelijks bijgestaan door toegewijde vrijwilligers.
Van maandag tot en met vrijdag zijn ouderen van harte welkom in ons dagverzorgingscentrum. Hier kan men ontspannen in de gezellige living, open keuken of op het rustige terras in een groene omgeving.
Net als in wzc Toermalien en wzc Mandana staat ook in ‘t Kosenhuisje de visie ‘Samen Thuis’ centraal. Als bezoeker kun je er genieten van een warme en huiselijke omgeving, omringd met persoonlijke aandacht en zorg voor jouw specifieke behoeften.

Rust en welzijn, zowel voor de oudere als voor de mantelzorger

Bezoekers kunnen genieten van een zinvolle dagbesteding onder begeleiding, waarbij zelfontplooiing en zelfstandigheid worden gestimuleerd. Of men nu van bakken, wandelen, knutselen, puzzelen of muziek houdt, er is voor elk wat wils. Maar ook rustmomenten in de gezellige living of op het terras zijn mogelijk. ‘t Kosenhuisje biedt ook een fijne plek om anderen te ontmoeten en nieuwe sociale contacten te leggen. Muziektherapeut Maarten komt geregeld langs om gezellige muziekconcerten te organiseren.

Een dagje recup voor de mantelzorger

Als mantelzorger sta je vaak dag en nacht klaar voor je naaste. Daarom willen we bij ‘t Kosenhuisje die dagelijkse zorg wat verlichten en jou de mogelijkheid bieden om eens een dagje te recupereren. Dankzij een open communicatie kan je met een gerust hart de zorg uit handen geven in een warme omgeving. Ons professionele team van zorg- en verpleegkundigen en ergotherapeuten biedt hulp, ondersteuning en verzorging, waarbij we de mantelzorger maximaal betrekken in het zorgproces.

Dagprijzen in euro/pp
31,62 euro 

Uitgesproken troeven

Groene omgeving

Als de groenste centrumstad van Vlaanderen, bevind je je in 't Kosenhuisje te midden van een prachtig groen landschap. Het is ideaal om een wandeling te maken en te genieten van de gezonde buitenlucht.
Pad

Zinvolle dagbesteding

Bezoekers kunnen genieten van een zinvolle dagbesteding onder begeleiding, waarbij zelfontplooiing en zelfstandigheid worden gestimuleerd. Dit biedt mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, evenals sociale interactie en verbondenheid.
Tkosenhuisje

Even op adem komen

Door je naaste een dag naar 't Kosenhuisje te brengen, krijg je als mantelzorger de kostbare kans om even op adem te komen. Het is een gelegenheid om te ontspannen, je batterijen op te laden en tijd te nemen voor jezelf, terwijl je tegelijkertijd gerust kunt zijn dat je naaste in goede handen is en de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.
Pexels dreamypixel 552774
't Kosenhuisje Snap Content

Neem contact op met 't Kosenhuisje

U heeft een vraag?
Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

administratie@zoggenk.be
089 57 35 00
Welzijnscampus 15 (Portavida)
3600 Genk

Uw gegevens worden bewaard. Check onze privacy policy.