info voor familie - update woongroep robijn | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Beste bewoners en familieleden,

 

Goed nieuws! De bewoners en medewerkers van woongroepen Robijn 5 werden gisteren opnieuw getest. Alle testen waren negatief!

De quarantaineperiode wordt zondag, 10 oktober 2021, opgeheven.  Vanaf zondag is bezoek terug vrij mogelijk zoals in het hele huis.  Wij hopen dat jullie er allen van genieten en zeker een zonnetje en wat frisse buitenlucht meenemen, de weersvoorspellingen voor het weekend zien er immer goed uit.

Wij zijn ook blij dat de bewoners die een besmetting opliepen en toch wel ernstige symptomen vertoonden allemaal goed herstellend zijn en reeds enige dagen symptoomvrij zijn zodat ook zij niet langer in quarantaine moeten verblijven.

Een bijzondere dank aan de medewerkers voor hun inspanningen in de voorbije periode.  Heel wat collega’s zijn de voorbije weken spontaan ingesprongen om de werking in de woongroep mee op te vangen, dank je wel hiervoor.

We beseffen dat deze periode niet makkelijk was voor bewoners, families, medewerkers en vrijwilligers.  De maatregelen die wij bij besmettingen moeten nemen beperken iedereen in zijn vrijheid.  Dank je wel dat we op jullie begrip en vertrouwen mochten rekenen.  Wij zijn blij dat we deze periode weer mogen afsluiten en hopen samen met jullie dat we verder gespaard blijven van het virus.

 

Met vriendelijke groeten,

Jos Aben,                                            Ingrid Dreessen,                                dr. Johan Jespers,

algemeen directeur                           directeur zorg                                    CRA