info voor familie - verstrenging maatregelen | Zorgbedrijf ouderenzorg Genk

Beste bewoners en families van wzc Mandana en wzc Toermalien

 

 

Het aantal Covid 19-besmettingen blijft verontrustend toenemen.  De Federale overheid voorziet vandaag nieuwe maatregelen om het virus onder controle te krijgen.

Tot vandaag blijven wij binnen Toermalien en Mandana bespaard van nieuwe besmettingen, samen met jullie hopen wij dit zo te houden.

Maandagmorgen bespreken we de nieuwe richtlijnen van de overheid in het outbreakteam.  We zullen onze interne afspraken dan zo nodig aanpassen en jullie maandag via brief en videoboodschap hiervan op de hoogte brengen.

In afwachting wil ik jullie nu reeds oproepen om geplande uitstappen met bewoners te annuleren.  Wandelingen in de omgeving van het woonzorgcentrum blijven mogelijk maar we vragen uitdrukkelijk om niet te gaan winkelen, terrasjes te gaan doen,… gelet op het verhoogde risico.  Ook bezoekjes aan familieleden willen we vanaf nu vermijden.

We begrijpen dat dit geen fijne oproep is, maar we moeten denken aan mekaars veiligheid, in bijzonder ook aan de veiligheid van de medebewoners in de woongroepen.

 

Alvast dank voor jullie begrip,

 

 

Jos Aben,

Algemeen directeur