Zorgkundige en bewoonster Toermalien

Over ons

Bij ons kom je weer THUIS. Hier sta jij centraal.
Wanneer je naar hier verhuist, richt je je kamer in tot je gezellige thuis, met jouw persoonlijke spullen. Je maakt kennis met een vertrouwd zorgteam dat je dagelijks bijstaat op jouw ritme. Je kiest voor activiteiten, die jou boeien.

Hier kan je gewoon jezelf blijven, of je nu kiest voor rust en privacy op je eigen kamer, of liever veel contact houdt met medebewoners. Wij zetten alvast een automatisch hoog-laagbed en ergonomische zetel klaar, zodat jij geniet van het grootst mogelijke comfort.

Welkom!

ZOG is ontstaan uit de fusie van woonzorgcentra Toermalien en Mandana.

Kom je ons vervoegen?

Ben je op zoek naar een uitdagende en zinvolle job waarin je het verschil kunt maken voor anderen? Dan ben je bij het ZOG aan het juiste adres. We zijn steeds op zoek naar medewerkers met een warm hart voor ouderen. 

Onze mensen aan het woord

Ebru Karasaka

Ebru Karasakal

Zorgkundige
Ik werk al 3 jaar in het ZOG en ik kan zeggen dat ik hier mijn droomjob heb gevonden. Mijn collega’s voelen aan als familie voor me en we vormen een sterk team dat steeds op elkaar kan rekenen. De visie ‘Samen Thuis’, ervaar ik hier dagelijks. Elke bewoner mag namelijk op zijn eigen ritme leven en wij leven met hen mee. Dit geeft me de kans om een veel hechtere band met de bewoners op te bouwen. 
Rita

Rita Troiano

Medewerkster kamerzorg
Werken in de zorg is een bijzonder waardevolle ervaring. Het betekent dat je er bent voor de bewoners, dat je hen kan laten lachen en helpen bij het behouden van hun waardigheid. Doordat ik zelf uit de buurt kom, ken ik veel bewoners en hun kinderen. Dat maakt het werk nog persoonlijker en zorgt ervoor dat ik me nog meer verbonden voel met mijn werk. Ik hoop dan ook dat meer mensen de stap durven te zetten om in de zorg te gaan werken, want het is een bijzonder mooi beroep.
Elena Florean

Elena Florean

Zorgkundige
Gedurende de vijf jaar dat ik nu binnen het ZOG werkzaam ben, heb ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak een aanzienlijke groei doorgemaakt. Het is een eer om nu zelfs studenten te kunnen begeleiden en het geeft me veel voldoening om hun ontwikkeling te zien.
Nura

Nura Adji

Kinesiste
Ik werk als kinesiste in het ZOG en ik kan echt zeggen dat ik me hier helemaal thuis voel. Ik begon als vervangende medewerker, maar kreeg al snel een vast contract aangeboden. Ik heb mijn bachelordiploma in kinesitherapie behaald in Dubai en vervolgens mijn masterdiploma hier in België. Hoewel ik nog steeds bezig ben om de Nederlandse taal volledig onder de knie te krijgen, heb ik het geluk dat iedereen hier zo behulpzaam is en mij enorm ondersteunt.
Ann Van Even

Ann Van Even

Verpleegkundige
Het ZOG is een goed huis, met een mooie cultuur, fijne collega’s, een visie waar ik achter sta en die dagelijks wordt waargemaakt. Het werk is hier zeer goed te doen, we hebben tijd om de mensen goed en met aandacht en betrokkenheid te verzorgen. Door het mijnverleden van de regio ontmoeten verschillende culturen elkaar, wat zorgt voor een kruisbestuiving met meer tolerantie en respect voor ieders verscheidenheid. Want verschillen, dat hebben we allemaal gemeen!”
Jeremy

Jeremy Marchal

Zorgkundige

Ik vind dat de unieke warmte en fijne sfeer tussen collega's en bewoners alleen te vinden is in het ZOG. Hier krijg ik de kans om heel persoonlijk te werken, waardoor ik zorg op maat kan bieden aan elke bewoner. Bovendien ervaar ik een goede balans tussen werk en privé. Ik voel me gesteund door mijn leidinggevenden, en als er iets is, kan ik altijd bij hen terecht.

ZOG helpt je graag

Verhuizen doe je niet zomaar. Wij bieden je graag een nieuwe thuis.
Samen gaan we op zoek naar wat jou boeit, wat je wensen en verlangens zijn. Lees hier alles over in onze visie.
Om iemand in te schrijven dient u het volledige inschrijvingsdossier ingevuld te bezorgen aan ons team Wonen en Leven. Klik hier voor alle verdere info.
Voor kortverblijf in Toermalien kan u contact opnemen met WZC Toermalien via 089/57 35 00 of ons contactformulier. Binnen WZC Mandana is er momenteel geen mogelijkheid voor kortverblijf.
We streven ernaar dat bewoners zich helemaal thuis voelen in ons woonzorgcentrum. Als je graag je eigen meubels wilt meebrengen, is dat absoluut geen probleem.

Wij hebben geen vaste bezoekuren. Net zoals thuis kan je hier steeds bezoek ontvangen wanneer jij dat wenst. 

ZOG in beeld

20240313 Yappa ZOG Genk WEB 36
Fietsvrijwilliger
Talent
Zorgkundige en bewoontster ZOG Genk
Belevingsgang
Kapsalon ZOG
ZOG Genk belevingsgang
20240313 Yappa ZOG Genk WEB 161